Ben Bizzie Beweeguurtje

Kinderen mogen weer naar school. Dat is goed nieuws! Zeker voor Ben Bizzie. Hij kan voor kinderen in Leudal namelijk weer het naschools beweeguurtje organiseren, zodat de kinderen weer lekker buiten kunnen sporten en spelen. Vanaf 8 juni start een nieuwe reeks activiteiten. Beweeg je mee?

Beweeguurtje

Elke week zorgt Ben Bizzie in diverse dorpskernen voor een beweeguurtje. Iedereen is welkom, maar er mogen maar 20 kinderen per beweeguurtje meedoen. Daarom moet je je op voorhand aanmelden voor de beweeguurtjes. Op maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag wordt de komende weken het beweeguurtje buiten verzorgd door de beweegcoaches van Leudal Leeft. Het beweeguurtje is elke dag (m.u.v. woensdag) van 15:30 tot 16:30 uur. Alle kinderen mogen meedoen, maar let op: vol = vol. Ontdek hier alle data en locaties van de beweeguurtjes.

Spelregels

Om op verantwoorde manier buiten te kunnen sporten, houden de beweegcoaches zich natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. En we hebben een aantal spelregels opgesteld waar iedereen zich aan moet houden:

  • Kom als dat mogelijk is op de fiets of te voet naar het beweeguurtje
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten of andere ziekteverschijnselen
  • Ouders willen wij vragen om zoveel mogelijk thuis te blijven
  • Luister naar de aanwijzingen van de beweegcoaches en volg deze op

Beweeg mee

Wil je meedoen met een beweeguurtje? Meld je hier aan voor de beweeguurtjes buiten. Heb je vragen? Neem dan contact op met beweegcoach Pleun via pleun@leudalleeft.nlof 06-14672069.

Terug naar Gezond Actief