Ben Bizzie Zomerprogramma

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel mensen is deze dit jaar net even anders dan anders. Ze gaan misschien een keer niet (zo lang) op vakantie of blijven dichter bij huis. Maar niet getreurd voor de thuisblijvers! Ben Bizzie heeft samen met het team van Leudal Leeft deze zomer een heleboel gave activiteiten op het programma staan voor kinderen in Leudal. Doe jij ook mee?

Zomer vol plezier

Vanaf 13 juli trekken Ben Bizzie en het team van beweeg- en cultuurcoaches van Leudal Leeft de dorpskernen van Leudal in om activiteiten te organiseren voor kinderen. Ze hebben samen een tof zomerprogramma boordevol sport-, spel-, muziek- én cultuuractiviteiten samengesteld. Natuurlijk houden ze hierbij nog steeds rekening met de richtlijnen van het RIVM. Iedereen is welkom, maar er mogen maximaal 30 kinderen meedoen per activiteit. Daarom moet je je op voorhand aanmelden voor een van de activiteiten. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Ontdek hier alle data en locaties van het Ben Bizzie Zomerprogramma.

Spelregels

Om op verantwoorde manier buiten te sporten en bewegen, houden de beweeg- en cultuurcoaches van Leudal Leeft zich natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. We hebben daarom een aantal spelregels opgesteld waar iedereen zich aan moet houden:

  • Kom als dat mogelijk is op de fiets of te voet naar de activiteit
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten of andere ziekteverschijnselen
  • Ouders willen wij vragen om zoveel mogelijk thuis te blijven
  • Luister naar de aanwijzingen van de beweeg – en cultuurcoaches en volg deze op

Heb je vragen?

Wil je meedoen met een van de activiteiten van het Ben Bizzie Zomerprogramma? Meld je dan hier aan. Heb je vragen? Neem dan contact op met beweegcoach Renée via renee@leudalleeft.nl of 06-34039035.

Terug naar Kinderen en jeugd