Beweegmakelaar Matti

Als je je gezond voelt, voel je je gelukkiger. Een gezonde levensstijl, sporten- en voldoende beweging kunnen hier aan bijdragen. Het lichaam is gemaakt om te bewegen, daarom doet het dat het liefst zoveel mogelijk.

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om voldoende te bewegen. Voor sommigen is de drempel om te gaan sporten of bewegen hoger. Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet zo goed hoe? Onze beweegmakelaar, Matti van den Elzen, wilt je hier graag bij helpen! Middels een persoonlijk gesprek wordt er kennis gemaakt en worden je drempels, wensen en behoeften besproken. Aan de hand hiervan wordt er gekeken welk passend vervolg daarbij aansluit.

Iedereen mag meedoen!

"Vanuit Leudal Leeft stimuleren we sport- en bewegen bij elke doelgroep, jong- en oud, want iedereen mag, samen, meedoen! Door meer en beter te bewegen maakt ons lichaam verschillende stofjes aan die een positieve invloed hebben op zowel onze psychische als mentale gezondheid en daarmee onze kwaliteit van leven. Wij wensen iedere inwoner van Leudal een gezond en gelukkig leven toe! Wil jij ook meedoen? Neem contact met me op!"

Matti van den Elzen | Beweegmakelaar in gemeente Leudal | M. 06-28151793 | E. matti@negen.nl

Nu al meer bewegen? Neem alvast een kijkje in de beweegwijzer!