Meer inspiratie en tips voor verenigingen

Als vereniging op zoek naar inspiratie en tips om jouw vereniging klaar te maken voor de toekomst? Vitaal Verenigen is een online platform voor verenigingen vol inspiratie, voorbeelden, verhalen én tools. Verenigingen kunnen via dit platform inspiratie opdoen om zelfstandig ideeën voor hun vereniging te ontwikkelen of de aangeboden tools gebruiken om mee aan de slag te gaan.

Zelf aan de slag

Het aanbod is te vinden op www.vitaalverenigen.nl. Op het online platform zijn onder andere de volgende praktische tools te vinden:

  • Ledenscan: Geeft inzicht in de tevredenheid, wensen en behoeften van leden en brengt mogelijke kansen voor de vereniging in kaart voor ledenbehoud en -werving.
  • Vrijwilligersscan: Geeft inzicht in de tevredenheid, wensen en behoeften van vrijwilligers en brengt mogelijke kansen voor de vereniging in kaart voor vrijwilligersbehoud.
  • Vrijwilligersintake: Brengt passies en talenten van potentiële vrijwilligers in beeld als input voor vrijwilligerswerving en -beleid.
  • Communicatieformats: Handige hulpmiddelen voor verenigingen om een communicatiestrategie en -plan te ontwikkelen met concrete en praktische tips.
  • Subsidiescan: Handig overzicht om te bepalen welke subsidies en fondsen interessant zijn voor een bepaald traject/thema.

Neem contact met ons op

Wil je kennis met ons maken of heb je behoefte aan ondersteuning bij een vraagstuk? Neem dan contact met ons op via renee@negen.nl of 06-34039035. Wij helpen je graag verder!

Verenigingsondersteuners Leudal Leeft