‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal

In 2020 is het lokaal sport- en beweegakkoord Leudal gesloten. Vanuit het lokale sport- en beweegakkoord is er naast uitvoeringsbudget óók servicebudget beschikbaar en kunnen bestuurders van (sport)verenigingen meedoen met de opleiding 'Besturen met impact'. De opleiding start op 20 september. Meld je aan!

Let op, de opleiding is vol! Heb je interesse, meld je dan aan via de reguliere link. Je komt dan op de wachtlijst terecht. Bij voldoende interesse kan er mogelijk een tweede opleiding worden gestart.

Opleiding 'Besturen met Impact'

Tijdens de opleiding ‘Besturen met Impact’ leer je je als bestuurder te ontwikkelen en je club verder te brengen. Je krijgt het juiste gereedschap om je club nu én in de toekomst nog beter te organiseren door je kennis en vaardigheden te vergroten. Ook krijg je handreikingen bij de uitdagingen waar je als bestuurder mee te maken hebt. Dit alles doe je niet alleen, maar samen met medebestuursleden uit de omgeving.

  • Voor: beginnende én ervaren bestuurders van sport-, muziek en/of cultuurverenigingen. Ook toegestaan om met meerdere bestuurders van één vereniging deel te nemen.
  • Tijdsinvestering: 4 avondbijeenkomsten (20 september, 11 oktober, 8 november en 13 december), zelfstudie en (huiswerk)opdrachten in totaal ongeveer 20 uur.
  • Kosten: Je kunt volledig gratis deelnemen aan de opleiding dankzij een financiële bijdrage van de Rabobank én de inzet van het servicebudget.
  • Aanmelden: Aanmelden voor de opleiding ‘Besturen met Impact’ kan hier. Voor het aanmelden die je eenmalig een KNVB account aan te maken.

Vragen?

Neem contact op met verenigingsondersteuner Ken via ken@negen.nl of 06-34223087.