‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal

In 2020 is het lokaal sport- en beweegakkoord Leudal gesloten. Vanuit het lokale sport- en beweegakkoord is er naast uitvoeringsbudget óók servicebudget beschikbaar.

Servicebudget beschikbaar

Het servicebudget wordt ingezet door de Adviseur Lokale Sport. Met het servicebudget kunnen verenigingen en clubs kosteloos meedoen aan cursussen, workshops en opleidingen. In samenwerking met de gemeente Peel en Maas, de Adviseur Lokale Sport én Rabobank Peel, Maas en Leudal wordt er voor verenigingsbestuurders in het najaar van 2021 de opleiding ‘Besturen met Impact’ gegeven. Doe jij mee?

Opleiding 'Besturen met Impact'

De opleiding ‘Besturen met Impact’ is erop gericht om je als bestuurder te ontwikkelen en je club verder te brengen. Tijdens de opleiding krijg je het juiste gereedschap om je club nu én in de toekomst nog beter te organiseren. Dit door je kennis en vaardigheden te vergroten. Ook krijg je handreikingen bij de uitdagingen waar je als bestuurder mee te maken hebt. Dit alles doe je niet alleen, maar samen met medebestuursleden uit de omgeving.

Voor wie?

De opleiding ‘Besturen met Impact’ is geschikt voor zowel beginnende als ervaren bestuurders van sportverenigingen. Ook als bestuurder van een muziek en/of cultuurvereniging ben je van harte welkom om deel te nemen aan de opleiding. Het is toegestaan om met meerdere bestuurders van één vereniging deel te nemen aan de opleiding.

Tijdsinvestering?

De opleiding ‘Besturen met Impact’ bestaat uit vier avondbijeenkomsten, zelfstudie en (huiswerk)opdrachten. De totale tijdsinvestering voor de opleiding staat op +/- 20 uur. De datums voor de avondbijeenkomsten staan voorlopig gepland op:

  • 20 september
  • 11 oktober
  • 8 november
  • 13 december

De avondbijeenkomsten vinden fysiek plaats, 2 keer in de gemeente Peel & Maas en 2 keer in de gemeente Leudal. Zodra de exacte locaties bekend zijn worden de gecommuniceerd met de deelnemers.

Interesse & aanmelden?

De opleiding ‘Besturen met Impact’ is voor alle verenigingen uit de gemeente Peel en Maas en Leudal toegankelijk. Je kunt volledig gratis deelnemen aan de opleiding dankzij een financiële bijdrage van de Rabobank én de inzet van het servicebudget.

Aanmelden voor de opleiding ‘Besturen met Impact’ kan hier. Voor het aanmelden die je eenmalig een KNVB account aan te maken.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Lees dan het verhaal van oud-cursisten Rik, Roel of Gilbert. Of neem contact op met verenigingsondersteuner Ken via ken@negen.nl of 06-34223087.