Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol

Vanwege de coronamaatregelen moesten we onze hun sportdeuren en -velden gesloten houden. Veel leden zitten nog altijd thuis en moeten onze club lange tijd missen. Daar moet verandering in komen volgens de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft. “We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend Nederland op de proef gesteld”, vertelt verenigingsondersteuner Ken.

Sporten verbindt, ook nu

De sportparken in Nederland liggen er verlaten bij. Gelukkig mogen kinderen alweer buiten gaan trainen. Toch kunnen nog veel leden niet bij hun club terecht. “Het geduld van de mensen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd. Sporten verbindt, maar juist nu mogen we elkaar niet opzoeken of samen sporten bij de club”, vertelt Ken. De Vitaal Verenigen Sportquiz brengt daar verandering in. “Met de sportquiz hopen we de leden van verenigingen betrokken te houden bij hun club en het ‘winelement’ een beetje terug te brengen.”

Bekende (oud)sporters doen mee

De quiz bestaat uit veel sportvragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters zoals, Nouchka Fontijn, Pol van Boekel en Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor jezelf.

Hoe speel je mee?

Wie mag zich de beste sportkenner van gemeente Leudal noemen? Daar komen we 15 mei achter.

Wat moet je doen:

  1. Wil je kans maken op leuke prijzen meld je dan alvast hier aan. LET OP: als je jezelf vooraf niet hebt aangemeld, speel je dus ook niet mee om prijzen! Natuurlijk mag je ook voor de fun mee doen. Je hoeft jezelf dan niet van tevoren aan te melden.
  2. Ga vrijdag 15 mei om 19.30 uur naar deze website en pagina en klik op ‘klik hier om naar de quiz te gaan!’ onderaan dit blok. Je wordt dan naar een pagina gestuurd waar vanaf 19.30 uur de link van de quiz op staat (deze pagina is nu dus nog niet toegankelijk). LET OP: Je kunt enkel tussen 19.30 uur en 19.45 uur starten met de quiz!
  3. Als je op de link hebt geklikt wordt er gevraagd om de naam waar je mee gaat spelen. Heb je jezelf aangemeld om met prijzen te spelen: vul daar dan de gebruiksnaam in die je hebt opgegeven.

Wat kun je winnen?

Speel je mee voor jouw vereniging? Dan zijn de volgende prijzen te winnen:

Hoofdprijs: € 250,00
2e prijs: Ben Bizzie Beweegfeest bij jouw club (3 uur beweeg activiteiten)
3e prijs: Ben Bizzie Beweegfeest bij jouw club (1 uur beweeg activiteiten)

Speel jij niet voor een vereniging? Dan maak je kans op leuke sporttassen.

De prijswinnaars worden in de week van 18 mei bekendgemaakt.