Nationale Balkon Beweegdag

Op vrijdag 4 juni is het weer zover: De Nationale Balkon Beweegdag. Beweeg vanaf je eigen balkon, of vanuit je eigen voordeur mee met de beweegcoaches van Leudal Leeft. Van bewegen tot dansen, bingo of zingen, alles kan en alles mag op Balkon Beweegdag!

Nationale Balkon Beweegdag

De Nationale Balkon Beweegdag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Vorig jaar vond de eerste editie van dit evenement plaats. Tijdens de Nationale Balkon Beweegdag worden er op meer dan 250 woon- en zorglocaties in Nederland beweegactiviteiten georganiseerd door beweegcoaches, zorgprofessionals en vrijwilligers. Het initiatief is vorig jaar ontstaan tijdens de Corona lockdown periode.

Wat is balkon bewegen?

Het woord 'balkon bewegen' zegt het eigenlijk al. Gezellig samen met je buren, Coronaproof, in beweging komen, vanaf je eigen balkon, of vanuit je eigen voortuin. Ook in Leudal doen we mee!

Gezellig deelnemen?

Beweegcoaches Matti en Renée bezoeken op 4 juni diverse locaties in Leudal met hun muziekbox. Benieuwd of onze beweegcoaches ook bij jou in de buurt komen? Check dan het schema hieronder!

  • 09.30 - 10.30 uur aanleunwoningen Catharina Staete en Amalia Staete bij Proteion de Kreppel, Heythuysen
  • 11.00 - 12.00 uur aanleunwoningen bij Bruggerhof, Hunsel
  • 13.30 - 14.30 uur seniorenwoningen bij de Horst, Haelen

Heb je vragen?

Neem dan contact op met beweegcoach Matti door te mailen naar matti@negen.nl of door te bellen naar 06-28151793.