Supporterscafé Leudal

Op woensdag 23 september vindt de eerste editie van het supporterscafé in Leudal plaats bij de Latasteschool in Horn. Het supporterscafé is een bijeenkomst voor alle supporters van sport en bewegen in Leudal. Het eerste supporterscafé staat volledig in het teken van het sport- en beweegakkoord Leudal dat voor de zomer is ondertekend. Tijdens de bijeenkomst wordt samen met alle supporters de aanpak bepaald om een vervolg te geven aan het sport- en beweegakkoord.

Afgelopen mei is het sport- en beweegakkoord voor Leudal al vastgesteld en ingediend. Vanwege de corona maatregelen heeft er nog geen fysieke ondertekening kunnen plaatsvinden. Tijdens het supporterscafé gaan de supporters van het akkoord alsnog hun handtekening zetten. Daarnaast worden de vervolgstappen toegelicht hoe verder te gaan met de acties uit het sport- en beweegakkoord en het beschikbare budget. Sportformateur Elvera Weusten en wethouder Stan Backus nodigen daarvoor alle betrokken supporters van het sport- en beweegakkoord van harte uit.

Opstelling Leudal Leeft

Ook stelt het team van Leudal Leeft zich voor tijdens het supporterscafé. Sinds begin dit jaar is Leudal Leeft actief om inwoners in Leudal in beweging te brengen en ze sport, muziek en cultuur te laten ontdekken. Dat doet het team samen met partners, waaronder alle basisscholen in Leudal, verschillende kinderopvangcentra, voortgezet onderwijs, het AZC en diverse zorgpartners. Door corona heeft het team zich nog niet officieel kunnen presenteren. Dat gebeurt dan ook tijdens het eerste supporterscafé. Dan is ook hét moment voor verenigingen om kennis te maken met de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft.

Voor alle supporters van sport en bewegen

Het supporterscafé is bedoeld voor alle supporters van sport en bewegen. Zij ontvangen ook een persoonlijke uitnodiging. Wil je ook als supporter van het sport- en beweegakkoord aansluiten? Dat kan. Het supporterscafé is op woensdag 23 september bij De Latasteschool in Horn (Bergerweg 37, Horn). Van 17:00 tot 18:00 uur voor alle maatschappelijke organisaties (betrokkenen van onderwijs, zorg en welzijn) en van 18:30 tot 19:30 uur voor verenigingen en dorpsraden.

Vanwege de corona maatregelen is aanmelden verplicht en wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met één persoon per organisatie/vereniging te komen.