Naschools programma

Niks leuker om na schooltijd te gaan sporten, bewegen of creatief bezig te zijn. En dat terwijl kinderen vaak achter de computer, smartphone of spelcomputer verdwijnen. We organiseren extra activiteiten na schooltijd. Kinderen ontdekken dat bewegen en cultuur hartstikke leuk en interessant is. Door regelmatig te sporten en te bewegen voelen kinderen zich fysiek en mentaal fijner. En door creativiteit bij kinderen te stimuleren, maakt het ze vindingrijk, flexibel en probleemoplossend. Daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen. Na schooltijd organiseren we allerlei activiteiten. Daarmee willen we kinderen inspireren, zodat ze ook wanneer wij er niet bij zijn lekker aan de slag gaan met sport, spel en hun creativiteit.

Neem een kijkje in de kalender voor een overzicht van alle activiteiten!

Het naschoolse programma is tijdelijk vervangen door een 'online beweeguurtje' in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus. Onze beweegcoaches nemen toffe beweegvideo's voor jullie op, zodat jullie thuis kunnen blijven sporten en bewegen. Ook in deze tijd!

Video 1: Het letterspel

Saai hè? Dat thuis zitten. Maar niet voor lang meer! Het is tijd om lekker te sporten en bewegen. Onze beweegcoaches Rikus en Renée hebben een leuk spel voor jullie bedacht, namelijk het Letterspel. Doe je mee? Pak 2 ballen, zorg voor geprinte letterkaarten én maak je eigen parcours. Let's go.

Bekijk voor de uitleg van het spel de video van Rikus en Renée én download de letters via onderstaande button.

Video 2: Bootcamp

Op zoek naar een echte beweeguitdaging? Doe dan mee met de bootcamples van beweegcoaches Ken en Matti. Ze maken twee rondes van drie supersets. Dat zijn verschillende oefeningen die je in drie minuten tijd uitvoert zonder pauze. Heb je een superset afgerond? Dan mag je even rusten en een slok water drinken. Ken en Matti leggen alles uit in deze video.

Video 3: Wereldrecords verbreken

Een wereldrecord is een prestatie die nergens ter wereld ooit door iemand anders is bereikt. Je kunt het zo gek niet verzinnen en het wereldrecord bestaat. Vandaag gaan beweegcoaches Marloes en Ken de strijd met elkaar aan en doen een poging om verschillende records te verbreken. Gaat het ze lukken? Bekijk het in deze video! Beweeg je mee?

Video 4: Dansles

Zin om te bewegen op muziek? Beweegcoaches Pleun en Renée hebben een leuke dansles voor jullie in elkaar gezet. Ze starten met een leuke warming-up, vervolgens doen ze een klein spelletje en tot slot leren ze je hoe je de Ben Bizzie dans moet doen. Dansen jullie met ons mee?

Video 5: Circus

Altijd al een circus acrobaat willen worden? Dat komt goed uit! Vandaag geven beweegcoaches Rikus en Patricia je een echte circusles. Pak er een paar ballen of zakdoeken bij én eventueel een matje. Zorg ook voor voldoende ruimte en klaar is Kees. Na deze les kun jij het circus in! Beweeg je mee?