Atletiek Leudal en verenigingsondersteuners Leudal Leeft gaan op zoek naar ‘identiteit’ van de vereniging

Op 16 februari organiseerden de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft een inspiratieworkshop voor enkele leden van het bestuur van Atletiek Leudal. Met behulp van de inspiratieworkshop zijn we op zoek gegaan naar de identiteit van Atletiek Leudal.

Verenigingen leren kennen

De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft zijn nu ruim een jaar actief in de gemeente Leudal. “Als verenigingsondersteuners willen we zoveel mogelijk verenigingen in Leudal leren kennen om te ontdekken hoe we ze kunnen ondersteunen. Vorig jaar hebben we kennis gemaakt met Atletiek Leudal”, vertelt verenigingsondersteuner Renée. Tijdens het kennismakingsgesprek met de vereniging kwam naar voren dat de vereniging hulp kon gebruiken bij het ontwikkelen van een duidelijke huisstijl voor de vereniging.

Inspiratieworkshop

De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft organiseerden naar aanleiding daarvan een inspiratieworkshop voor enkele leden van het bestuur van Atletiek Leudal. “Na een korte presentatie zijn we vrij snel aan de slag gegaan met een aantal werkvormen om de positionering van de vereniging te bepalen”, vertelt verenigingsondersteuner Renée.

Inmiddels zijn de verenigingsondersteuners druk in de weer met behulp van een team communicatiespecialisten om een aantal praktische formats in de huisstijl van de vereniging te ontwikkelen. Deze formats zorgen ervoor dat het voor de vereniging appeltje eitje wordt om zelf posters, flyers en nieuwsbrieven te maken in de toekomst.

Ook hulp nodig?

De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft zijn er om de verenigingen in Leudal te informeren en te ondersteunen bij (hulp)vragen. Ben je benieuwd wat de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft voor jou als vereniging kunnen betekenen?

Neem dan contact op met verenigingsondersteuner Renée via renee@negen.nl of 06-34039035.