Bewegen vanuit je eigen woonkamer met BeweegTV

Vanaf 22 februari 2021 is een gloednieuw seizoen van BeweegTV voor thuis in Leudal van start gegaan. De beweegcoaches van Leudal Leeft brengen met behulp van BeweegTV sporten en bewegen naar je huiskamer. Beweeg jij mee?

Het coronavirus maakt het voor iedereen lastiger om voldoende te sporten en bewegen. Het is nog steeds de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft. Maar hoe blijf je dan voldoende in beweging? De beweegcoaches van Leudal Leeft bedachten hier een leuke oplossing voor: BeweegTV voor thuis.

BeweegTV voor thuis

In november vorig jaar kwamen beweegcoaches Roy en Renée op het idee van BeweegTV voor thuis. “Veel thuis zijn, betekent niet dat je de hele dag stil moet zitten. Bewegen kun je tenslotte zowel binnen als buiten doen. Dus ook vanuit je eigen woonkamer”, vertelt beweegcoach Roy. “Zo kwamen we op het idee om beweegafleveringen op te nemen en die via de lokale nieuwsplatforms te delen met de inwoners van Leudal.”

Tweede seizoen van BeweegTV

Beweegcoach Renée vertelt: “Het eerste seizoen van BeweegTV voor thuis werd erg enthousiast ontvangen”. Beweegcoaches Roy en Renée zijn daarom de afgelopen weken druk bezig geweest met het opnemen van vijf gloednieuwe afleveringen van BeweegTV voor thuis. Met behulp van BeweegTV is het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier via computer, tablet, laptop of televisie, staand of vanaf de stoel, mee te bewegen met beweegcoaches Roy en Renée.

Beweeg met ons mee

De beweegafleveringen van BeweegTV zijn iedere (werk)dag te bekijken vanaf 09.00 uur via de lokale nieuwsplatforms DeltaLimburg en ML5.

Iedere beweegaflevering wordt er gebruikt gemaakt van één of meerdere huis-, tuin- en keukenattributen ter ondersteuning van de beweegoefeningen. Aan het begin van de aflevering vertellen de beweegcoaches je welke materialen je nodig hebt.