Bootcamp tijdens Week van de Jonge Mantelzorger

Op 1 juni start de Nationale Week van de Jonge Mantelzorger. Om daarbij stil te staan en als blijk van waardering deelt Synthese een goodiebag uit aan alle jonge mantelzorgers. Ook organiseert beweegcoach Matti een bootcamp bij het Huis van de Wijk in Nunhem op 15 juli.

De goodiebag van Synthese is gevuld met producten, diensten en vouchers van lokale ondernemers. Matti: “Ook wij helpen een handje mee om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Mantelzorgers denken vaak eerst aan een ander. Maar om voor iemand anders te kunnen zorgen, is het belangrijk om er eerst voor te zorgen dat je zelf lekker in je vel zit en je je gezond voelt. Daarom organiseren we op donderdag 15 juli een bootcamp voor de bezoekers van het Huis van de Wijk in Nunhem en de mantelzorgers die hun voucher willen inzetten.” Het Huis van de Wijk zorgt voor een hapje en een drankje.

Tijdens de bootcamp doen we buiten een aantal oefeningen. Ze zijn gebaseerd op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie. In wisselende duo’s gaan de deelnemers aan de slag. De bootcamp duurt ongeveer 45 minuten. Meld je aan bij Matti via matti@negen.nl en doe mee!