Sportief zomerprogramma tijdens Kindervakantiewerk

Afgelopen zomer hebben we een mooi programma verzorgd tijdens Kindervakantiewerk in de kernen Horn en Roggel. De kinderen deden samen met de leiding mee aan een potje archerytag. Ook probeerden ze elkaar te raken tijdens het lasergamen.

Dat de kinderen fanatiek meededen, was wel te zien aan de rode koppies. ''Dat schieten met die pijl en boog is zo superleuk! Ik moet wel opletten voor de tegenstander, maar ik heb er al 4 geraakt!'', aldus een van de deelnemers. Ook de leiding heeft genoten van de activiteiten die werden aangeboden. ''Normaal gesproken doe ik als begeleider niet mee en houd ik alles een beetje in de gaten, maar tijdens het spel archerytag heb ik wel meegespeeld. Het bleek eigenlijk ook wel heel gaaf voor onze leeftijd om te doen'', zo gaf een van de begeleiders aan.

Niet alleen de deelnemers en de begeleiders kijken terug op een geslaagde editie van Kindervakantiewerk. Ook beweegcoach Roy heeft genoten van het enthousiasme tijdens de activiteiten. ''We hebben echt twee hele toffe dagen gehad. Fijn om te zien dat de kinderen én de leiding van Kindervakantiewerk zo fanatiek mee hebben gesport!''