Informatiebijeenkomst Valpreventie cursus Zeker op de Been

Binnenkort start de valpreventiecursus Zeker op de Been die we organiseren in samenwerking met Fysiotullemans. In de aanloop daar naartoe organiseren we op woensdag 18 augustus een informatiebijeenkomst met Fysiotullemans en Dieet en Leef. Ben erbij!

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgen 65-plussers informatie over de cursus. Ook krijgen de deelnemers tips om in en rondom huis het vallen zo veel mogelijk te voorkomen én leren ze dat ook juiste voeding kan bijdragen om steviger op de benen te staan. Aan het eind van de informatiebijeenkomst kunnen deelnemers zich meteen aanmelden voor de valpreventiecursus. De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Fysiotullemans (Pastoor Schippersstraat 6) in Roggel om 10.00-11.30 uur en 14.00-15.30 uur.

Zeker op de been

Vanaf woensdag 8 september start de wekelijkse valpreventiecursus Zeker op de Been. Elke week gaan senioren tot en met 10 november in twee groepen van maximaal 10 personen aan de slag met allerlei oefening en tips om Zeker op de Been te worden. Ouderen leren om een val te voorkomen en om op een juiste manier weer op te staan, wanneer er toch een val plaats vindt.

Geïnteresseerd?

Zeker op de been is voor ouderen (65+) uit de gemeente Leudal. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan bij beweegcoach Matti via 06-28151793 of matti@negen.nl. Aanmelden voor de cursus kan na afloop van de informatiebijeenkomst.