Sport- en beweegakkoord Leudal in beweging

Vorig jaar september is het sport- en beweegakkoord Leudal ondertekend door de supporters en zijn de eerste stappen voor de verwezenlijking van het sport- en beweegakkoord gezet door het kernteam. Hoe staat het nu met het sport- en beweegakkoord Leudal?

Actiepunten tot uitvoering brengen

In het sport- en beweegakkoord Leudal staan de dromen en ambities op het gebied van sport, bewegen en gezondheid in Leudal beschreven met daarbij behorende actiepunten om deze dromen te verwezenlijken. Vanuit het sport- en beweegakkoord is er uitvoeringsbudget beschikbaar om de actiepunten daadwerkelijk te realiseren. Het is voor iedereen uit Leudal mogelijk om een aanvraag te doen voor het uitvoeringsbudget vanuit het sport- en beweegakkoord Leudal.

Aanvraag indienen

Het kernteam is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkelen van een aanvraagformulier voor het aanvragen van uitvoeringsbudget vanuit het sport- en beweegakkoord. “Het moet makkelijk zijn om een aanvraag voor het uitvoeringsbudget te doen. Met behulp van het aanvraagformulier kan iedere inwoner of vereniging uit Leudal op een laagdrempelige manier een aanvraag voor het uitvoeringsbudget doen”, vertelt een van de leden van het kernteam.

Heb je als organisatie, vereniging of inwoner een initiatief op het gebied van sport, bewegen en/of gezondheid dat aansluit bij de actiepunten uit het sport- en beweegakkoord? Doe dan een aanvraag voor uitvoeringsbudget door het aanvraagformulier in te vullen. Lees hier alles over het doen van een aanvraag. Het kernteam komt regelmatig bijeen en beoordeelt dan de aanvragen.

Heb je vragen?

Heb je hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Of heb je vragen over de procedure rondom de aanvraag van uitvoeringsbudget? Neem dan contact op met verenigingsondersteuner Renée door te mailen naar renee@negen.nl of te bellen naar 06-34039035.