Kernteam zet eerste stap in realisatie sport- en beweegakkoord Leudal

Op woensdag 18 november kwam het kernteam van het sport- en beweegakkoord in Leudal voor het eerst (digitaal) samen. De enthousiaste supporters gaven de eerste voorzet voor het realiseren van het sport- en beweegakkoord Leudal.

Kernteam van start

In september werd het sport- en beweegakkoord Leudal ondertekend tijdens het supporterscafé in Horn. Om een vervolg te geven aan het sport- en beweegakkoord is een kernteam samengesteld: een groep enthousiaste supporters van het sportakkoord vanuit diverse organisaties en branches, waaronder onderwijs, kinderopvang, bedrijfsleven, verenigingen en de gemeente. “Het kernteam is in het leven geroepen om de actiepunten uit het sport- en beweegakkoord aan te jagen en stelt jaarlijks de prioriteiten. Ook beheert het team het uitvoeringsbudget wat beschikbaar is om acties uit te voeren”, vertelt sportformateur Elvera Weusten.

Samenstelling kernteam

Het kernteam wordt momenteel gevormd door Rocco Blommers (Bs. St. Liduina & Bs. Harlekijn), Kim Hanssen (Hoera Kindercentra), Mark Kooiman (SV Roggel), Charlotte Schoonman (Latasteschool), Mark Verhaegen (Smart Beat), Maurice Graef (KERNgezond), Michelle Baats (gemeente Leudal), Judith Philips ('t Maasveld Neer), Marie-Louise Suijkerbuijk (Adviseur Lokale Sport), Elvera Weusten (sportformateur), Renée Cuenen (Leudal Leeft) en Ken Diedering (Leudal Leeft).

Heb je vragen of meedoen?

Het kernteam zoekt nog versterking. Wil je aansluiten bij het kernteam of meer informatie over het sportakkoord? Neem dan contact op met Renée Cuenen via renee@leudalleeft.nl of 06-34039035.