Kinderen ontvangen eerste supportersbord Leudal Leeft

Samen met Ben Bizzie bracht beweegcoach Matti een bezoek aan basisschool De Brink om het allereerste Leudal Leeft supportersbordje uit te reiken aan de leerlingen van de school. Zij hebben namelijk het bordje zelf ontworpen!

Tekentalent van kinderen benut

Een paar weken geleden heeft beweegcoach Matti een tekenchallenge georganiseerd voor leerlingen van groep 5/6 en 7/8 van basisschool De Brink. De kinderen kregen de opdracht om een tekening te maken met als thema sport, bewegen, muziek of cultuur. “De leerlingen hebben prachtige creaties gemaakt. De ene tekening was nog mooier en treffender dan de andere”, vertelt beweegcoach Matti. De tekeningen zijn na afloop van de tekenchallenge verzameld en gebundeld en gebruikt voor het ontwerp van het Leudal Leeft Supportersbord.

Uitreiking supportersbord vol beweging

Beweegcoach Matti ging samen met Ben Bizzie het Leudal Leeft Supportersbord uitreiken aan de kinderen. Dat ging natuurlijk op een sportieve manier. Alle leerlingen verzamelden zich op het schoolplein van basisschool De Brink. Na even lekker dansen, springen en zingen was het eindelijk tijd voor de onthulling en uitreiking van het door de leerlingen ontworpen supportersbordje. Ben Bizzie is enorm trots op de creativiteit van de kinderen. Als dank voor hun hulp ontvingen de leerlingen nog een heuse Leudaille van beweegcoach Matti.

Ambassadeurstour door Leudal

Het team van Leudal Leeft werkt samen met veel ambassadeurs. “De ambassadeurs helpen ons om iedereen in Leudal mee te laten doen met sport, bewegen, cultuur en muziek. Hun hulp is van grote waarde. Daarom eren we ze met veel plezier als Supporter van Leudal Leeft!”, vertelt Matti. Het team van Leudal Leeft gaat de komende maanden verder on tour langs diverse trotse supporters om hun verhaal op te halen en ze te benoemen tot ambassadeur.