Leudal Leeft brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Van 17 t/m 26 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging. Ook in de gemeente Leudal. Leudal Leeft organiseert samen enkele sportieve beweegactiviteiten voor jong en oud. Samen zorgen we voor extra sport- en spelplezier! Beweeg jij met ons mee?

Activiteiten voor jong én oud

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren veel toffe activiteiten voor jong én oud. Sporten en bewegen zorgt voor ontmoeting, het houdt ons gezond en het zorgt ervoor dat we meedoen in de samenleving”, aldus beweegcoach Rikus. Vanuit Leudal Leeft organiseren we tijdens de Nationale Sportweek de volgende activiteiten in de gemeente Leudal:

  • Ben Bizzie Beweegkalender

De kinderen van verschillende basisscholen gaan de strijd met elkaar aan om de sportiefste klas van Leudal te worden door zo veel mogelijk beweegchallenges van de Ben Bizzie Beweegkalender te voltooien.

  • Balkon Beweegtour

Bewegen, dansen, bingo spelen en zingen samen met de ouderen vanaf hun balkon. Tijdens de Balkon Beweegtour in de Nationale Sportweek mag en kan alles!

Beweegcoach Matti: “Met al deze sportieve activiteiten willen we zoveel mogelijk mensen uit Leudal inspireren om een leven lang te genieten van sport en bewegen. Wij doen mee! Jij toch ook?”

Bekijk hier het volledige programma van onze balkon beweegtour.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met beweegcoach Renée via renee@negen.nl of 0634039035.

Beweegcoach Renée