Meivakantie vol sport, beweging en plezier

De meivakantie staat alweer bijna voor de deur. Dat is leuk nieuws! Zeker voor Ben Bizzie, want samen zorgen we voor een meivakantie vol met sport-, spel-, muziek en cultuuractiviteiten. Alle kinderen uit de gemeente Leudal van groep 3 t/m 8 kunnen meedoen. Doe je mee?

Voor ieder wat wils

Beweegcoach Patricia: “We zien dat kinderen minder bewegen. Daar steken we een stokje voor! Met verschillende activiteiten is er voor ieder wat wils. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit de gemeente Leudal kunnen meedoen met ons meivakantieprogramma.”

Sportief én creatief

Kinderen kunnen met echte laserguns losgaan in de Speeltuin in de Lambertusstraat in Neeritter en de Jan Mennenstraat in Roggel. We spelen allerlei toffe spellen en kinderen gaan met elkaar de strijd aan. Op het grasveld in de Graaf van Loonlaan in Heythuysen zorgen we voor een echt circusspektakel en zetten we de boel op zijn kop. Van clown tot acrobaat, in een circus is niks te gek. Op het sportpark in Neer gaan we op zoek naar de nieuwe Lionel Messi, Christiano Ronaldo of Lieke Martens tijdens een supertoffe voetbalclinic. En op het grasveld bij de Mussenberg gaan we iets doen wat vaak verboden is, maar wel erg leuk: Graffiti spuiten. Een creatieve expressie waar straten en dorpen mee worden opgefleurd.

Doe je mee?

Kinderen kunnen zich gratis inschrijven. Per activiteit kunnen er maximaal 20 tot 30 kinderen meedoen. Daarom is het belangrijk dat je je op voorhand aanmeld voor de activiteiten. Wees er snel bij, want VOL = VOL! Ben je benieuwd naar Ben z’n vakantieactiviteiten. Check dan het volledige programma hieronder. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nageleefd. Doe je mee?