SV Heythuysen en Leudal Leeft starten zoektocht naar vrijwilligers voor G-afdeling

SV Heythuysen en de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft gaan gezamenlijk aan de slag om meer vrijwilligers voor de G-afdeling te werven en daarmee de toekomst van het G-voetbal in Heythuysen veilig te stellen.

SV Heythuysen luidt de noodklok

De toekomst van het G-voetbal in Heythuysen is in gevaar als er niet op korte termijn trainers, leiders, scheidsrechters en één coördinator worden gevonden voor de G-afdeling van SV Heythuysen. Enkele zeer betrokken vrijwilligers, waaronder Frits Colbers en Wim Reijnen, van SV Heythuysen luiden daarom afgelopen juli de noodklok.

Niet meer weten waar vrijwilligers te zoeken

“Het is zeer lastig om bekwame trainers en leiders te vinden die affiniteit hebben met de doelgroep”, aldus een van de vrijwilligers van de G-afdeling van SV Heythuysen. De vereniging al van alles geprobeerd om nieuwe vrijwilligers te vinden voor de G-afdeling, maar helaas tot nu toe nog zonder succes. Maar opgeven willen ze niet, het G-voetbal moet blijven bestaan!

Verenigingsondersteuners bieden helpende hand

De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft ondersteunen SV Heythuysen in hun zoektocht naar vrijwilligers. “We zijn samen met de club gaan kijken waar ze naar op zoek zijn én wat deze functies nu exact inhoudt. Wat zijn de taken van een coördinator en hoeveel uur is iemand er aan kwijt”, aldus verenigingsondersteuner Ken.

Draag jij graag je steentje bij?

Neem dan een kijkje in de brochure of neem contact op met verenigingsondersteuner Ken via ken@negen.nl of via 0634223087.