Ouderen in beweging

Heel Nederland heeft te maken met het Coronavirus. We moeten allemaal thuis blijven, want onze gezondheid gaat op dit moment boven alles. Thuis zitten, betekent natuurlijk niet dat we de hele dag stil moeten zitten. Bewegen kan gelukkig de hele dag door, zowel binnen als buiten. Het houdt ons fit en gezond. Onze beweegcoaches gaan u de komende weken helpen om thuis te blijven bewegen. Beweeg je mee?

Beweegcoaches Matti van den Elzen en Renée Cuenen nodigen inwoners van senioren/aanleunwoningen in Leudal uit om gezellig mee te bewegen vanuit de voordeur of de balustrade. Ze starten daar mee op dinsdag 21 april. Waar en hoe laat?

  • In Heythuysen bij Servicewoningen Catharina Staete | om 10:00 uur bij woningen aan de voorkant op de parkeerplaats en om 10:20 uur bij woningen aan de achterkant op het pleintje
  • In Heythuysen bij Servicewoningen Amalia Staete | om 10:50 uur bij woningen aan de voorkant op de parkeerplaats en om 11:10 uur bij woningen aan de achterkant op het grasveld
  • In Haelen bij De Horst | om 11:50 uur op de weg bij de rotonde

Iedereen kan vanuit eigen balkon, achter raam of eigen voordeur meedoen. De beweegcoaches staan op gepaste afstand buiten op straat om samen met de bewoners te bewegen op herkenbare muziek! Als er voldoende mensen meedoen dan komen de beweegcoaches elke week op dezelfde dag en tijdstip terug voor een nieuw beweegmoment. Mogelijk wordt dan ook het aantal locaties in Leudal uitgebreid. Op deze manier willen de beweegcoaches ook in deze tijd een lach op elkaars gezicht creëren en mensen in beweging te brengen.