Verenigingsondersteuners in Leudal

Binnen het team van Leudal Leeft zijn er twee verenigingsondersteuners actief. Maar wie zijn deze verenigingsondersteuners en wat doen ze nu eigenlijk?

Maak kennis met de verenigingsondersteuners

Wij, Ken Diedering en Renée Cuenen, zijn actief als verenigingsondersteuners in Leudal. We zijn dagelijks in de weer om verenigingen te ondersteunen en klaar te maken voor de toekomst. We staan klaar voor alle sportverenigingen in de gemeente Leudal. Iedere vereniging die wil, kan op onze steun rekenen. Samen zorgen we voor vitale verenigingen.

Op de koffie

De verenigingsondersteuners Ken en Renée willen de sportverenigingen in Leudal graag beter leren kennen. Daarom maken zij een kennismakingsronde langs de verenigingen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt besproken wat de verenigingsondersteuners voor de vereniging kunnen betekenen. Ook als er geen directe (hulp)vragen zijn vanuit de sportvereniging, kan het toch goed zijn om met elkaar kennis te maken.

Wil je kennis met ons maken of heb je behoefte aan ondersteuning bij een vraagstuk? Neem dan contact op met Ken (ken@negen.nl of 06-34223087) of met Renée (renee@negen.nl of 06-340-39035). Wij helpen je graag verder!