Ben Bizzie

Hoi ik Ben Bizzie! Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Leudal.

Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met het enthousiast beweegteam van Leudal Leeft, verenigingen en organisaties uit de gemeente Leudal. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk!

Via mijn blogs deel ik nog meer leuke tips, dus hou deze site en Facebook in de gaten daar ben ik regelmatig te vinden. Tot snel!

Groetjes Ben Bizzie

En wat gaat Ben Bizzie nog meer doen?

Ben Bizzie gaat aan de slag om alle kinderen bij de scholen en kinderopvang in Leudal meer in beweging te brengen en op weg te helpen naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Zoals met pauzesport, naschoolse sport, ondersteuning tijdens de gymlessen en kennismakingslessen met verschillende sport- en cultuuraanbieders.