Hulp voor verenigingen in Leudal

De coronacrisis heeft de afgelopen maanden veel impact gehad op zowel de sport- als cultuurverenigingen. Ook in Leudal. Verenigen is nog maar in beperkte mate mogelijk. Daarom staan verenigingsondersteuners van Leudal Leeft klaar voor alle verenigingen in Leudal om te ondersteunen waar mogelijk.

Van uitdaging naar kansen

In het voorjaar van 2020 leek het stilleggen van competities en sluiten van sportkantines nog op vervroegde zomerstop. Ondertussen hebben de coronamaatregelen zich ontwikkeld tot grote uitdagingen voor sport- en cultuurverenigingen. Zoals ledenbinding en inkomsten voor de club. “Gelukkig zien verenigingen ook kansen. De afgelopen maanden zorgden verenigingen voor trainingen op een creatieve manier. En in plaats van een volle kantine tijdens de derde helft, verkochten verenigingen bijvoorbeeld mondkapjes met het logo van de club. Een compliment naar alle verenigingen. Ze laten zien dat ze ook in lastige tijden beschikken over veel aanpassingsvermogen”, aldus verenigingsondersteuner Ken.

Verenigingsondersteuners bieden helpende hand

Ook aan de slag met uitdagingen voor jouw club? Wij helpen je graag. Onze verenigingsondersteuners staan voor je klaar en helpen bij het aanpakken én het uitrollen van ideeën. Verenigingsondersteuner Fer richt zich op alle muziek- en cultuurverenigingen en verenigingsondersteuner Ken staat klaar voor alle sportverenigingen in Leudal.