Ons team

Maak kennis met onze sport- en beweegcoaches en onze cultuur- en muziekcoaches.

Onze Sport- en beweegcoaches

Dit zijn onze beweegcoaches. Elke dag in de weer om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen en mee te laten doen.

Patricia van de Graaf

“Ik ben Patricia van de Graaf en woon in hartje Eindhoven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn hond Rover te wandelen. Ook speel ik graag een potje volleybal en train ik regelmatig voor een obstacle run. Onder het motto ‘Met gezond oud worden, moet je jong beginnen’, wil ik anderen meer in beweging brengen. Ik daag kinderen graag uit om hun grenzen te verleggen en hun angsten te overwinnen. Succesbeleving bij kinderen is het mooiste wat er is. Fantastisch om te zien hoe trots ze op zichzelf zijn als iets lukt. Als ik zie dat ze plezier ervaren en vooruitgang boeken, is mijn dag geslaagd.”

Contact opnemen? Bel 06-46109720 of mail patricia@negen.nl

Beweegcoach Patricia
Renée Cuenen

“Ik ben Renée Cuenen en ik kom uit Hegelsom. Als 6-jarig meisje begon ik met korfbal en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Het is een snel en dynamisch spel waar ik al mijn energie in kwijt kan. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het korfbalveld van SV Melderslo te vinden. Daar geef ik training en coach ik. Ik heb enorm veel plezier in sporten en bewegen. Dat wil ik ook graag overbrengen op mensen in Leudal. Ook aan de mensen voor wie bewegen niet zo vanzelfsprekend is.”

Contact opnemen? Bel 06-34039035 of mail renee@negen.nl

Beweegcoach Renée
Roy Jacobs

"Hoi! Ik ben Roy Jacobs en ik woon in Horn. Al vanaf jongs af aan was ik veel in beweging. Ik heb dan ook veel sporten beoefend. Uiteindelijk ben ik het meeste fan geworden van voetbal. Ik krijg energie van anderen in beweging te brengen, dat heb ik al gedaan als fitnessinstructeur. Ook in Leudal ga ik vooral kinderen op en rond scholen enthousiasmeren om meer en beter te bewegen!“

Contact opnemen? Bel 06-43138859 of mail royjacobs@negen.nl

Foto beweegcoach Roy
Rikus Leenders

“Ik ben Rikus Leenders en ik woon in Meijel. Sporten is van jongs af aan mijn grote passie. Ik heb allerlei sporten beoefend, maar ik ben blijven hangen bij volleybal. Ik speel in het eerste herenteam van Volleybalvereniging Peelpush. En ook train ik jonge en getalenteerde volleyballers. Sport is voor mij niet alleen leuk, maar het is ook een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. In Leudal stimuleer ik de jeugd om meer en beter te bewegen. De energie en het enthousiasme wat er bij mensen loskomt, vind ik het allerleukst.”

Contact opnemen? Bel 06-25349092 of mail rikus@negen.nl

Beweegcoach Rikus
Robin de Louw

“Ik ben Robin de Louw en kom uit Nuenen. Ook voor mij is sport mijn grote passie. Daarom ben ik in de avonduurtjes veel op de tennisbaan te vinden om zelf een balletje te slaan of om training te geven aan de jeugd of volwassenen. In Leudal wil ik kinderen en jongeren beter en meer laten bewegen. Ik vind het belangrijk dat kinderen echt plezier beleven in sporten en bewegen, dat geeft mij enorm veel energie.”

Contact opnemen? Bel 06-27625047 of mail robin@negen.nl

Beweegcoach Robin
Pleun Fleurkens

“Mijn naam is Pleun Fleurkens en ik kom uit Leunen. Ik hou ervan om lekker in beweging te komen door te tennissen, voetballen, dansen of door een groepsles te volgen bij de sportschool. Daarnaast vind ik het tof om anderen te inspireren en elkaars kwaliteiten naar boven te halen. Dat doe ik niet alleen in Leudal, ook bij de jongste jeugd van PSV. Bewegen zorgt voor fysieke én mentale fitheid voor jong en oud. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Contact opnemen? Bel 06-14672069 of mail pleun@negen.nl

Beweegcoach Pleun
Matti van den Elzen

“Ik ben Matti van den Elzen en ik woon in Sint Joost. Ik ben een fanatiek voetballer en motorcrosser. Het mooie aan sport vind ik dat het alleen maar voordelen heeft. Op zowel fysiek als mentaal vlak. Het verbindt en het creëert doelen. Je wint en overwint. Kortom, het maakt je sterk, blij en gelukkig. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en daarom breng ik zo veel mogelijk mensen in Leudal in beweging!”

Contact opnemen? Bel 06-28151793 of mail matti@negen.nl

Beweegcoach Matti
Ken Diedering

“Ik ben Ken Diedering en ik woon in Herten. Mijn grote passie is sport en met name voetbal. Van jongs af aan ben ik niet van het voetbalveld af te slaan. Na 22 jaar heb ik de voetbalschoenen even ingewisseld en ben ik aan de slag als hoofdtrainer van een jeugdelftal. Ook kijk ik graag naar sporten, zoals schaatsen, tennis en Formule 1. Sport is een beleving, het geeft me energie en ik word er blij van. Het is een belangrijke factor in ieders leven en is daarom fundamenteel voor onze samenleving. Samen gaan we voor een gezond en sportief Leudal!”

Contact opnemen? Bel 06-34223087 of mail ken@negen.nl

Verenigingsondersteuner Ken
Elvera Weusten

Ik ben Elvera Weusten en ik woon in Roermond. Gedreven muzikant, sporter en verenigingsmens. Maar vooral gek op alles wat lekker én gezond is. Als projectleider van Leudal Leeft ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden en verbindingen om nog meer mensen in Leudal in beweging te brengen naar sport-, beweeg- of cultuuraanbod.

Contact opnemen? Bel 06-51574164 of mail elvera@negen.nl

Projectleider Elvera
Lars Joosten

''Mijn naam is Lars Joosten en ik ben woonachtig in het mooie Meijel. Ik ben super fanatiek en wil altijd winnen, of het nou een voetbalwedstrijd is of een bordspel. Ze zeggen altijd ''meedoen is belangrijk dan winnen'', maar daar ben ik het niet altijd mee eens. Binnen Leudal Leeft zet ik me in om kinderen in beweging te brengen. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn/haar eigen manier en niveau kan sporten. De energie die ik krijg van kinderen die plezier maken door middel van sport en bewegen, geeft mij altijd een goed gevoel!''

Contact opnemen? Bel 06-11501334 of mail lars@negen.nl

Website foto beweegcoach Lars
Anouk Peeters

''Mijn naam is Anouk Peeters en ik woon in Kessel. Ik streef altijd naar het hoogst haalbare en geef niet snel op, dit wil ik graag overbrengen op anderen. Waar ik blij van wordt, is het enthousiasme dat bij alle doelgroepen naar boven komt zodra ze bezig zijn met sport en bewegen. Mensen kunnen vaak meer dan ze denken te kunnen. De blijdschap die vervolgens bij deze mensen naar boven komt, maakt mijn dag, daar haal ik mijn energie uit!

Contact opnemen? Bel 06-83351484of mail anouk@negen.nl

Onze muziek- en cultuurcoaches

Dit zijn onze muziek- en cultuurcoaches. Elke dag bezig met de overtuiging dat cultuureducatie een vast onderdeel moet uitmaken in de vorming van de mens.

Fer Koolen

Ik ben Fer Koolen, geboren en getogen in Ell. Als kind begon ik met trompet spelen bij fanfare Ellona en vanuit daar ben ik meer diverse stromingen van muziek gerold. Zo was ik actief als frontman van de coverband No Tuxedo en ben ik actief als popmuzikant bij diverse bands, dirigeer ik een harmonieorkest en ben ik voorzitter van de dorpsraad in Ell. Vanuit Myouthic verbind ik mensen op de meest uiteenlopende terreinen binnen onze samenleving. Dat is mijn grote passie.

Contact opnemen? Bel 06-55703344 of mail f.koolen@myouthic.nl

Cultuurcoach Fer
Anne de Graef

Ik ben Anne de Graef, een liefhebber van kunst en cultuur. Van jongs af aan speel in saxofoon en daar is mijn liefde voor het verenigingsleven begonnen. Ook wist ik al vroeg dat ik docent muziek wilde worden. Daarom ben ik naar het Conservatorium van Maastricht gegaan en daarna heb ik de master Kunsteducatie afgerond. Vanuit Myouthic verzorg ik cultuurlessen in de gemeente Leudal. En laat ik kinderen van jongs af aan kennis maken met cultuur, muziek en creativiteit.

Contact opnemen? Bel 06-55760202 of mail a.degraef@myouthic.nl

Cultuurcoach Anne

Wil je meer bewegen of als partner aansluiten bij Leudal Leeft? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.